Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mehdi Shabani
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

S.M.O.UNION (Ish Union)

J66902042Q
(Tregtim me shumicë e pakicë, import eksport i artikujve të ndryshëm industriale, materialeve të ndërtimit. Prodhim dhe tregtim buke, karburanti. Sipërmarrje ndërtimi e projektimi. Ndërtime civile dhe e)

Shkoder 23303413 ALL

"K.A.T -ALBANIA"

K57024002E
(Aktivitet ne fushen e ndertimeve, projektimeve etj)

Shkodër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni