Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Monika Hamzaraj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"MEGAPHARMA"

J61814028F
(Në fushën e import-eksport, rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të të gjitha llojeve për njerëz dhe kafshë, materiale higjeno-sanitare, bimë mjeksore, paisje dhe linja prodhimi n)

Tiranë 35338598 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni