Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Neim Beqiraj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BEQIRI 

J98624801V
(Projektime dhe zbatime në fushën e ndërtimit, godina e objekte civile e ekonomike, rruge -ura vepra arti. Prodhime materiale ndërtimi, inerte, tulla, blloqe etj. Tregtim materialesh, pajisje dhe makineri nd)

Fier 8233395 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni