Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nexhmi Balla
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

NELSA

J71601012S
(Prodhim brumërash si buke dhe artikuj të tjerë të kësaj natyre. Import-eksport dhe tregtimi me shumicë i drithërave të bukës si grurë, misër etj i artikujve industriale e ushqimore, blegtorale e bujq)

Tiranë 2799724 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni