Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Përparim Sulkaj
Rezultate gjithsej: 1

CARDIO & DIAGNOSTIC CENTER HAMBURG / TIRANA (CDC)

K82202004B
(Ofrimin dhe kryerjen e sherbimeve mjeksore, spitalore, jopublike duke perfshire mjeksine e diagnostikimit parandalues si: Kateterizmi kardiak, tomografia e perllogaritur dhe ezonanca magnetike , radiologjia e p)

Tiranë -87286102 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni