Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ram Geci
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GECI

K71829801O
(Import eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshëm ushqimorë, industriale, elektroshtëpiake, karburantë. Kryerja e investimeve të ndryshëm në sektorët e ndërtimit, rrugë, ura, )

Tiranë 49741894.8 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni