Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ridi Cipo
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SAER MEDICAL

K31610086D
(Import- eksport it e gjitha mallrave industrial, ushqimore, blegtorale, bujqësore, materialeve të ndërtimit, lende të para për industrinë dhe sektorë të tjerë. Instalim servis, asistence teknike për a)

Tiranë 59263311 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni