Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Robert Çina
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

"MEGAPHARMA"

J61814028F
(Në fushën e import-eksport, rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të të gjitha llojeve për njerëz dhe kafshë, materiale higjeno-sanitare, bimë mjeksore, paisje dhe linja prodhimi n)

Tiranë 35338598 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

LASER MED

K12128004G
()

Tiranë 4178317 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni