Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rudina Dini
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

R. S. & M

K32203002I
(Studim, projektim, prodhim, montim, tregtim dhe zbatim i sinjalistikës rrugore vertikale dhe horizontale, ndriçuese dhe jo ndriçuese, vijëzime, barriera rrugore (guard rails), etj. Import-eksport dhe tregti)

Tiranë 26230301 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni