Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SULKAJ
Rezultate gjithsej: 2

CARDIO & DIAGNOSTIC CENTER HAMBURG / TIRANA (CDC)

K82202004B
(Ofrimin dhe kryerjen e sherbimeve mjeksore, spitalore, jopublike duke perfshire mjeksine e diagnostikimit parandalues si: Kateterizmi kardiak, tomografia e perllogaritur dhe ezonanca magnetike , radiologjia e p)

Tiranë -87286102 ALL

PAPI JUNIOR - PHARMA

L91904021A
(Tregtimi me shumicë dhe pakicë , Import - eksport I mallrave të ndryshëm industriale dhe ushqimore si artikuj ushqimor të cdo lloji, prodhime bujqësore dhe blektorale , pije alkoolike dhe freskuese bimë )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni