Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Verdha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

MEDFAU

J93610823R
(Import export tregti të artikujve elektronike e industriale, asistence teknike në fushën e elektronikes, pajisjeve mjekësore e elektrike. Tregti të konsumablave medicinale. Import dhe tregtim medikamentesh)

Tiranë 158590051 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni