Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpëtim Cinga
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

SHANSI INVEST

J61924002T
(Import-Eksport të materialeve dhe pajisjeve të ndryshme elektromekanike të çdo lloji në funksion të (digave, hidrocentraleve, nënstacioneve etj) si dhe tregtimin e tyre me shumicë dhe pakicë brenda dhe)

Tiranë 77711652 ALL

BIO - FRUT AL

L91528010A
(Import - eksport produkte bujqësore organike.)

Tiranë ALL

SAS (SOFTWARE ALBANIA SOLUTIONS)

M01404038Q
(Krijmi dhe mirëmbajtja e sistemeve software-iale. Mirëmbajtja e rrjeteve elektronike, tregu i pajisjeve elektronike. Konsulencë dhe shërbime informatike.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni