Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpresa Hoxha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ATLANTIK 3

K22218003V
(Import-Eksport Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të kancelarisë, shkollore, industriale, ushqimore, pajisje zyrash;Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit;Tregtim, prodhim të detergjenteve dh)

Vorë 1383602 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni