Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sokol Zotkaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

I T E. GRUP

K11323001H
(Import-eksport dhe tregtimin e të gjitha llojeve të materialeve, makinerive pajisjeve dhe impianteve të ndryshme të karakterit elektrik, elektroshtëpiak, elektronik, të telekomunikacionit, të destinuara )

Tiranë 27222753 ALL

REVO MAX

L91520027A
(Shërbim Bar- Restorant, shërbim Kateringu si dhe çdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë e që nuk bie ndesh me legjisl)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni