Skip to contentRezultatet e kerkimit: Status: Nën sekuestro
Rezultate gjithsej: 2

KALESHI - @

K19006209F
(Import-Eksport si dhe tregti me shumicë dhe me pakicë të artikujve të ndryshëm, shfrytëzim përpunim tregtim lëndë drusore, kultivim fidanë të ndryshëm, fidanë të çdo lloji, luleve etj. Shërbime )

Përmet ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

SINANI&LICI

J69405109K
(Në fushën e ndërtimeve, në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit, tregtimit të materialeve të ndryshme Prodhim betoni e asfaltim rrugësh. Shfrytëzime punime sipërfaqësorë të mineraleve.)

Elbasan 2160261 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni