Skip to content

CN'AIR Owner of some concessions Read more Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-05-18 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: 450809835
Administrators: Allee des Rameaux
Scope: Prodhimi dhe shfrytëzimi elektricitet, në bazë të energjisë së rinovueshme, përfshirë sigurisht edhe nëpërmjet impianteve coliene (energjinë e përfituar nga fuqia e erës). Shpërndarja, furnizimi dhe shitja e energjisë dhe produkteve të saj aksesore apo të bashkëngjitura, pjesëmarrja në çfarëdo strukture energjie të rinovueshme. Zhvillimi i çfarëdolloj projekti, studimi, shfrytëzimi dhe përmirësimi në fushën e energjisë së rinovueshme. Shoqëria mund të kryejë të gjitha operacionet që përputhen me këtë objekt, që lidhen dhe që kontribuojnë në realizimin e tij.
Legal Form: Shoqëri Anonime
Foundation Year: 14.11.2003
District: lIon
Country: Francë
Initial Capital: 170 000 000,00
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Mikse (Private&Publike)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
2 Rue Andre Bonin 69004 Lion-Francë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information