Skip to content

Statistika

0

Shoqëri Konçesionare


0

Kontraktor Publik


0

Shoqëri Zoterim PublikDisa nga kontraktorët në OpenCorporates.al

Eneritan Pupa

K93715401P
(Televizion kabllor lokal. Rrjete dhe shërbime të komunikimeve elektronike.)

Fier ALL

DIGITAL CABLE NET WORK

K42117017I
()

Tiranë ALL

Arben Xhina

K92817202A
(Operator i televizionit kabllor lokal)

Elbasan ALL

ALTIN BASHA

K93120207M
(Shitje sinjali televiziv(tv Kabllor))

Elbasan ALL

Pashk Laska

K87521301R
(TV Kabllor, Ofrues i shërbinmit të internetit.)

Lac ALL

Aldo Çoba

K84504602V
(Televizion kabllore lokale)

Korce ALL

Ardian Dardha

K82909801M
(Televizion kabllor dhe percjelles interneti, agjenci turistike)

Kavajë ALL

Shpëtim Bego

K74629402V
(Televizion Kabllor me pagese)

Fier ALL

Nimete Muça

L04005405Q
(TV- Kabllor.)

Fier ALL

Oriel Vavla

L03002001M
(Transmetim sinjali kabllor.)

Berat ALL