Skip to content

Pfizer Export BV
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-01-15 10:31:26
JSON

Tax Registration Number: 66254302
Administrators: Andrew Philip Richmond, Johannes Antonius Hofs, Liesbeth Leonie Marjoleine van Gorkom
Scope: Aktivitetet e Pfizer Export BV zhvillohen (ndër të tjera) në sektorin: Shitja me shumicë e produkteve farmaceutike. Kjo degë ka kategorinë kryesore në nënndarjen SBI të përdorur nga Dhoma e Tregtisë: 'Tregtia me shumicë dhe pakicë' (Burimi i te dhenave: https://drimble.nl/bedrijf/capelle-aan-den-ijssel/34895183/pfizer-export-bv.html#mijnbedrijf)
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.06.2016
District: Capelle aan den IJssel
Country: Hollandë
Capital Origin: USA (New York)
Parent Company / Owner: PFIZER H.C.P. CORPORATION, nje korporate e regjistruar ne daten 04.11.1989 dhe e organizuar sipas ligjeve te New York, me numer regjistrimi 1393779, me seli ne 235 EAST 42ND STREET NEW YORK, 10017-5703, me drejtor Laurie Rothenberg (Sipas te dhenave te divizionit te korporatave te Departamentit te Shtetit New York, date 14.01.2021: https://www.dos.ny.gov/corps/bus_entity_search.html)

Shoqeria meme e saj eshte PFIZER INC., nje korporate e themeluar ne daten 06.02.1942 dhe qe funksionon sipas ligjeve te Delaware, me numer regjistrimi 383418, me adrese ligjore CORPORATION TRUST CENTER 1209 ORANGE ST WILMINGTON Delaware 19801, SHBA, dhe seli ne: 235 East 42nd Street New York, me drejtor Albert Bourla (Sipas te dhenave te divizionit te korporatave te Departamentit te Shtetit Delaware, date 14.01.2021: https://icis.corp.delaware.gov/eCorp/EntitySearch/NameSearch.aspx dhe https://www.dos.ny.gov/corps/bus_entity_search.html)
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 3
Male/Female: 3 M/1 F
Number of Employees: 52
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: Me date 02.10.2020, u realizua bashkimi me perthithje i shoqerive Pfizer Export Bv dhe Hospira Enterprises BV. Shoqeria perthithese eshte Pfizer Export Bv dhe shoqeria e perthithur eshte Hospira Enterprises BV, me numer regjistri 34219440.
Changes
Additions: Te dhenat jane marre nga: https://drimble.nl/bedrijf/capelle-aan-den-ijssel/34895183/pfizer-export-bv.html#mijnbedrijf
Address:

Seat:
Hollande, Capelle aan den IJssel, Rijnmond East region, Rivium Westlaan 142

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e Pfizer Export BV sipas regjistrit tregtar te Hollandes, date 15.01.2021
Te dhenat e ortakut Pfizer H.C.P. Corporation sipas divizionit te korporatave te Departamentit te Shtetit New York, date 14.01.2021
Te dhenat e ortakut Pfizer Inc sipas divizionit te korporatave te Departamentit te Shtetit Delaware, date 15.01.2021
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala