Skip to content

PASTRIMI DETAR
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-03-08 08:12:02
JSON

Tax Registration Number: J61805509H
Administrators: Ilir Karagjozi
Scope: Shërbime portuale, grumbullimin, manipulimin, djegie plehrash të anijeve vendase dhe të huaja, grumbullim, përpunim mbetjesh hidrokarbure të anijeve vendase dhe të huaja dhe të subjekteve të ndryshme që kanë këto lloj mbeturinash vajore (hidrokarburesh), brenda Republikës së Shqipërisë, mbrojtje mjedisi detar, likuidim ndotje mjedisi detar, import, eksport, furnizim anijesh me karburante, me ujë industriale, riparim anijesh, punime mekanike, hapje agjencish turistike, agjensi detare, lavanderi industriale, përpunimi dhe/ose përdorimi i substancave ozonholluese dhe hidrokarbure, bar, restorant, hotel, import me pakicë i lendeve djegëse (hidrokarbure) për kaldajën e impiantit dhe të lavanterisë për nevoja të shoqërisë.
Other Trade Names: PASTRIMI DETAR
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 23.01.1998
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 80 000 000,00
Shares: 80 000
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Hajrije Vrioni, Lindita Agalliu, Mirjan Karagjozi
Status: Aktiv
License(s): VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
VII.5.3 - Për ushtrimin e veprimtarisë së tërheqjes së mbetjeve të ngurta dhe vajore në portet e tjera detare të Republikës së Shqipërisë dhe në radat e tyre
VL.1 - Për ushtrimin e veprimtarisë së tërheqjes së mbeturinave të ngurta dhe vajore në zonën portuale të Durrësit dhe në radën përkatëse.
III.1 - Për ndikimin në mjedis
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Changes
Address:

Seat:
DURRES AFER PORTIT DETAR DURRES

Address:
Durres Durres DURRES Lagjja 15, Rruga Aleksander Goga, prane ish Ndermarrjes se Pesticideve Durres Xhafzotaj SALLMONE Sallmone, prane Subjektit GJYZELI BLB SHA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 40 230 621,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 27 847 596,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 432 250,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 26 965 310,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:113 835 582,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:94 004 431,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 75 769 164,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016

Worked By : A.Baja