Skip to content

SKRAQI Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-22 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: J62904231P
Administrators: Julian Skraqi
Scope: Prodhim tregtim buke, përpunim drithërash e aktivitet ndërtimor lidhur me të, import eksport me shumicë e pakicë. Ndërtimit të hidrocentraleve, tregtimi me shumicë e pakicë dhe import eksport të mallrave industriale, ushqimore, elektroshtëpiake, hidraulike, elektrike, kinkaleri, kancelari. Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit. Transport mallrash për nevojat e aktivitetit.
Other Trade Names: SKRAQI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 10.01.1995
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Initial Capital: 800 000,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Elbasan Elbasan ELBASAN Automjet me targa EL 7668 B. Elbasan Elbasan ELBASAN Automjet me targa EL 5604 B
Status: Aktiv
License(s): III.1,II.1.A -
Changes
Address:

Seat:
ELBASAN Lagjja Dyli Haxhire, prane ishfushes se druve, 250 m ne perendim te godines se ELBER-it.

Address:
Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja Dyli Haxhire, prane ish fushes se druve, 250m ne perendim te godines se ELBERIT.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 47 881 941,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 10 609 632,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 82 206 394,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 654 249,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 067 292,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 4 258 815,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 3 958 090,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 3 612 123,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 3 576 089,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 2 958 830,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:95 159 247,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:84 748 558,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 63 817 777,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016