Skip to content

BLE-KLO-AR Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-22 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: J62904379V
Administrators: Feti Mehmeti
Scope: Prodhime mielli dhe nënproduktesh: tregti, import-eksport, etj.
Other Trade Names: BLE-KLO-AR
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 05.03.1997
District: Cërrik
Country: Shqipëri
Initial Capital: 40 771 070,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.A, III.1 -
Changes
Address:

Seat:
CERRIK Lagjja nr.1, ish-Fabrika e Bukës, Cërrik-Elbasan

Address:
Elbasan Cerrik CERRIK Lagjja nr.2, rruga "Rinia", zona kadastrale 1389, pasuria nr.3/280-ND, ndertesa nr.3/280.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 52 571 473,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 11 555 393,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 91 025 392,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 41 654 421,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 986 245,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 147 940,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 895 781,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 652 497,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 1 068 806,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:76 126 416,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:90 613 482,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 92 359 352,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016