Skip to content

I N T E R M E D (Ish Jona)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-06-24 13:36:16
JSON

Tax Registration Number: J71424020D
Administrators: Petrit Maho
Scope: Import - eksport dhe tregtim me shumice dhe pakice te medikamenteve farmaceutike dhe parafarmaceutike, shtesave ushqimore, pajisjeve te ndryshme mjekesore dhe artikujve kozmetike dhe mallrave te ndtyshme industrials, bujqesore, blegtorale, ushqimore, mjekesore. Ushqim social, konfeksione, artikuj tekstile, shkollore, sportive, peshkimi, sahat, bizh uteri, prodhime prej metalesh te cmuara, kinkaleri dhe materiale kancelarie, orendi, mobilieri dhe pajisje elektro shtepiake, aparate elektrike, elektronike dhe elektroteknike, makineri, aparatura dhe automjete te ndtyshme tokesore, ujore, dhe ajrore, materiale te ndtyshme ndertimi, instalimi dhe per ngrohje, materiale hidrosanitare, kimikate, xham, porcelan, qeramike, materiale plastike, bojera, llak. Organizimin dhe ktyerjen e sherbimit mjekesor, farmaceutik dhe kozmetik, sherbime te disinfektimit dhe te higjienizimit si dhe shitblerje medikamentesh dhe pajisje te ndtyshme mjekesore, farmaceutike dhe artikuj kozmetike. Sherbime dhe riparime te objekteve prej metali, drusore, muri dhe te tjera, agjenci turistike, komisioneve dhe ndermjetesimi. Organizim dhe kryerje te sherbimit te transportit tokesor, ajror dhe ujor per mallra dhe pasagjere si dhe servile per automjete, makineri dhe aparatura te te gjitha llojeve brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise.
Other Trade Names: I N T E R M E D
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.04.1996
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 362 313 000,00
Shares: 362 313
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Volkswagen Caddy i bardhe me targa AA 096 RF
Tirane, Volkswagen Caddy i bardhe me targa AA 492 YP
Tirane, Automjet tip Volkswagen tip Crafter TR 2096 U
Tirane, Volkswagen Caddy i bardhe me targa AA 302 RS
Tirane, Volkswagen Transporter i Bardhë me Targë AB 647 CJ.
Tirane, Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 409 JF
Tirane, Wolswagen Caddy me targe AA 058 JN
Tirane, Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 235 IT
Tirane, Daimler Chrysler i Bardhë me Targë AB 934 CV
Tirane, Motorr Honda,TR 744 D
Tirane, Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 236 IT
Tirane, Automjet tip Wolkswagen CADY, ngjyre e bardhe me targe TR 4281 T.
Tirane, Volkswagen Caddy i Bardhë me Targë AA 408 JF
Tirane, Volkswagen Caddy i bardhe me targa AA 486 RS
Tirane, Volkswagen Transporter i Bardhë me Targë AB 658 BV.
Tirane, Volkswagen Caddy i bardhe, AA 273 DM
Status: Aktiv
License(s): II.7.B.1 - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, ISMAIL QEMALI 12/1

Address:
Durres Xhafzotaj KOXHAS Fshati Koxhas, Komuna Xhafzotaj, Durres ( 2.5 km nga kryqezimi i Maminasit, 100m rruga e Vore - Maminas, Zona kadestrale Nr 2255, Nr i Pasurise 20/38

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.06.2021
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje aksionesh date 11.10.2002
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit date 19.12.2013
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 93 746 726,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 151 654 673,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 100 713 127,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 62 426 563,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 59 894 323,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 84 499 660,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 115 317 719,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 94 803 494,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:2 705 507 802,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:2 936 452 408,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:2 577 242 291,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 903 669 224,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 575 275 985,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 816 922 339,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 2 210 236 808,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 2 189 792 674,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala