Skip to content

I. R. Z.

JSON

Tax Registration Number: J72207019C
Administrators: Ilir Biba
Scope: Import eksport, tregtimin me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm, të konsumit të gjere, industrial e ushqimore. Prodhimin e materialeve të ndërtimit, ndërtimin e objekteve me karakter social e publik, investime në fushën e ndërtimeve. Importimin dhe eksportimin e makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të ndërrimit. Transport mallrash dhe udhëtaresh. Nxjerrje, përpunim dhe tregtim i mineraleve të ndryshme. Përpunim dhe tregtim i lendes drusore. Studim, projektim, ndërtim, montim dhe operator i prodhimit të energjisë elektrike, ndërtim hidrocentralesh të rinj, rehabilitim hidrocentralesh ekzistuese, prodhim, tregtim, transmetim, transferim, shpërndarje, eksportim, shitje të energjisë elektrike.
Other Trade Names: I. R. Z.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 08.03.1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 110 000 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1 - Për ndikimin në mjedis
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Nr. 9, Pallati Ish te Perndjekurit Politik, Kati i pare, Zona Kadastrale 8310

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 141 007,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -2 630 623,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 664 835,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 8 297 435,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:33 154 140,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:9 800 331,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 444 001 171,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016