Skip to content

I-AS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: J98926004Q
Administrators: Ndue Shkurti
Scope: Eksport import, tregti me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshëm, industrial, ushqimore, materiale ndërtimi, makineri, pajisje, bimë etero vajore, projektim ndërtim e mirëmbajtje të veprave social kulturore, bujqësore, industriale, komunale, ujësjellës e rrugë. Përpunimi i produkteve bujqësore e blegtorale, industriale agroushqimorë. Veprimtari botuese hoteleri, restorant, bar, bufe, transport mallrash e udhëtaresh brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë.
Other Trade Names: I-AS
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 21.01.1998
District: Mirditë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 55 401 000,00
Shares: 55 401
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Lezhe Rreshen RRESHEN Ura e Fanit, kamionçine "FORD" me targe AA 597 AC. kamion "MAN" me targe AA 024 DU
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
RRESHEN URA FANIT

Address:
Lezhe Lezhe LEZHE Unaze, Pallati 12, Kati 1 ne krah te Stadiumit Beselidhja Tirane Vaqarr PRUSH Rruga '' Prushi '' Lezhe Fan KLOS Hidrocentral ne fshatin Klos. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Godine banimi 3,5,7 Kat mbi toke + 1 kat parkim nentoke, tek ish fusha e druve. Lezhe Lezhe LEZHE LAGJA BESLIDHJA Lezhe Rreshen RRESHEN Ura e Fanit, . Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Blloku 11.2 ha, Godine Banimi dhe sherbimi 1,2,5 deri ne 8 Kat+1 Kat parkim nenetoke Lezhe Lezhe LEZHE SHTRAUS LAGJA GURRA Lezhe Kolsh KOLSH Godinë banimi e sherbimesh 1 dhe 6 kt. me papafingo + 1 kt nëntokë.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -3 654 031,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 282 494,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 252 954,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 375 759,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 10 986,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 17 536 899,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 12 472 868,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 10 289 558,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:11 865 614,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:8 952 049,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 23 079 957,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016