Skip to content

FLORIFARMA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: K08002506W
Administrators: Frangë Marku
Scope: Import, blerje me pakicë dhe me shumicë të mallrave farmaceutike, higjenosanitare, optike, dentare, kozmetike, veterinare, ushqimore, dietike, etj. Tregtim artikuj për fëmijë si biberonë ushqyes, shishe biberoni, lodra për fëmijë etj. Tregtimi i këtyre mallrave me pakicë dhe me shumicë ushqimore, dietike, higjenosanitare, optike, dentare, kozmetike, veterinare etj. Agjensi turistike, autoshkolla, kurse kompjuteri, shkolla e çerdhe private; organizim aktivitetesh artistike, sportive, turizëm.
Other Trade Names: FLORIFARMA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 11.10.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 57 900 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia bashkiake nr 9, rruga Jordan Misja, kulla nr 4, kati perdhe, prane Hipotekes

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 41 080 089,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 17 912 267,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 11 421 033,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 13 540 090,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 10 157 915,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:441 909 210,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:377 948 862,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 341 124 840,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016