Skip to content

MUSO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-05-18 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K26625602M
Administrators: Pëllumb Muso
Scope: Përpunimi i drurit si dhe shfrytëzimi pyjor. Tregtimi i mallrave të ndryshme, pajisjeve dhe makinerive. Tregtim dhe import-eksport të materialeve industriale, prodhimi e tregtimi i materialeve të duraluminit. Kryerje të aktivitetit në fushën e ndërtimit, në komplekse civile, sociale, turistike, bujqësore, industriale, komplekseve të tregtimit e shërbimit. Grumbullimi, ruajtja dhe tregtimi me shumicë e pakicë i fruta-perimeve si dhe të tjera aktivitete të përgjithshme biznesi.
Other Trade Names: MUSO
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 31.03.1994
District: Devoll
Country: Shqipëri
Initial Capital: 6 500 000,00
Shares: 6 500
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
BILISHT Objekt Privat, Prane Policise, Rruga Nacionale Bilisht - Kapshtice, Km I

Address:
Korce Proger PROGER Rruga Nacionale Korce-Bilisht, Godine ne Km. e 16, Proger.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 620 344,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 797 464,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 799 404,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:59 305 809,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 30 323 400,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015