Skip to content

ILIRIAN BULKU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-12-15 10:01:30
JSON

Tax Registration Number: K31908022U
Administrators:
Scope: Tregtim artikuj kancelarie , Bojra Printeri Origjinale dhe Kompatibile,Tregtim dhe servis Kompjuteri, Printeri, Fotokopjeje, Shjitje Celulare + aksesore dhe Riparime. Shitje dhe montim Kamera Sigurie, Shtypshkrime Printime dhe Lidhje Librash, Riparime Elektrike dhe Elektronike. Librari dhe Hedhje te dhenash ne Sistem.
Other Trade Names: ILIRIAN BULKU
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 01/06/2003
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Rruga Sulejman Delvina, Pallati 1, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.12.2021
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Worked By : A.Lala