Skip to content

AUTO JAPAN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-03-08 14:48:02
JSON

Tax Registration Number: K32229003I
Administrators: Agustela Çeko; Enkelejd Koduzi
Scope: Ne fushen e tregtise, import eksport, tregti me shumice e pakice, pjeseve te kembimit per makina te ndryshme, tregtim te mallrave industriale, ushqimore, fruta perime, pije te ndryshme alkoolike freskuese, veshmbathje, materiale ndertimi, pjese kembimi automjete, makinerive, pajisjeve hidrosanitare, mobiljeve, artikujve kozmetike te perpunuara dhe te paperpunuara, bime medicinale, elektroshtepiake, artikuj kancelarie, makineri e pajisje te ndryshme, hapjen e bar bufeve dhe restoranteve, pikave te servisit dhe lavazhit, parkimit, transportit te udhetareve dhe te mallrave, hoteleve, fshatrave turistike, moteleve dhe agjensive per shitblerje, dhenie me qira te pasurive te tundshme dhe te patundshme, agjensive komisionere, zyrave te konsulences si dhe gjithcka te lejuar nga ligji.
Other Trade Names: AUTO JAPAN
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15/09/2005
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 172 759 600,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Femer; Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Dritan Hoxha, Pallati Nr.179, Hyrja 1, Nr.1023

Address:
1. Tirane, Rruga e Kavajes, Dyqan ne krah te Policise Bashkiake

2. Tirane, Njesia Administrative Nr.7, Rruga Dritan Hoxha, Pallati 179, Kati -1, 1023

3. Tirane, Kashar, Autostrada Tirane-Durres, Rruga dytesore, 50 m mbi QTU (Servis Makinash)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.03.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 06.02.2007
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 20.06.2011
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 25.03.2015
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 29.12.2019
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 11 410 382,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 16 076 594,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 16 309 800,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 10 615 432,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 9 647 724,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 14 992 176,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 19 363 796,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 471 038,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 5 919 585,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 9 150 324,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 8 100 415,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 8 200 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 2 561 339,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 8 590 269,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 1 071 426,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:166 278 715,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:153 319 682,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:150 918 402,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:168 710 926,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:162 218 693,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:155 156 833,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:136 983 827,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 93 028 397,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 98 301 217,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 107 671 359,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 55 824 132,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 52 237 581,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2009: 20 578 533,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2008: 33 434 837,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2007: 8 740 216,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Baja