Skip to content

AJLA - SA ( ish "AJLA.SA. IMP-EXP")
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-10-01 12:53:58
JSON

Tax Registration Number: K36526216H
Administrators: Kujtim Sako
Scope: Import-Export te prodhimeve dhe mallrave industrial, ushqimore, bujqesore dhe blegtoral e nenprodukteve te tyre, pajisje elektrike dhe elektronike, tekstile, galanteri, prodhime kimike dhe detergjente, material ndertimi dhe vetrata, pije alkoolike dhe freskuese, automjete dhe pjese kembimi, transport mallrash , udhetaresh, karburante, restorante, bar-bufe, sherbime publike, punishete artizanati, riparime. Shtypshkrime, fotokopje, printime, publikime, faqosje dhe lidhje librash, flet palosje dhe guida turistike. Import-eksport mallra te ndryshme, pajisje elektronike, reklama, sinjalizime, kancelari. Menaxhim dhe organizim eventesh, skena, foni, dekore te ndryshme, ndriçime skenike dhe publike, publicitete, spote televizive. Organizime mbi trashegimit kulturore, artistike, artisike, teatrale, spektakle. Brenda dhe jasht vendit etj.Kurse te formimit profesional per skenografi, kercim, regjizure, aktrim, kuzhine, muzike, parukeri-estetike, picture. Tonera printeri dhe fotokopjeje origjinale dhe kompatibel, kurse hoteleri-turizim, kurse te gjuheve te huaja, kurse kompjuteri, IT dhe programeve te ndryshme te kontabilitetit, kinema, teatro, teatro kukullash, prodhime filmash dhe producent filmash. Menaxhim i filmave shqiptar dhe te huaj, dokumentar dhe filma vizatimor per femije. Shfaqje teatri, spektakle muzikor, koreografi, teatro kukullash, koncerte recital te aktoreve te shquar te skenes dhe ekranit, kengetar instrumentiste, kercimtare te shquar Brenda dhe jashte Shqiperise etj.
Other Trade Names: AJLA - SA, ART PLUS AKADEMI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 29.09.1997
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): X.2.B - Formim profesional
Changes
Address:

Seat:
Vlore, Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja 29 Nëntori, Ap.455, kati i pare

Address:
Vlore, Lagjja Rilindja, Rruga” Misto Mele”, Ndertesa Nr 15, Hyrja 1, Apartamenti nr.1048, Vlore, Kodi postal nr.9401
Vlore, Rruga” Hektor Shyti”, Lagjja Pavaresia, Pallati i Kultures Laberia, Salla e Qendres Kulturore te Femijeve B.Tushi, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Statuti i Shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyrat Financiare viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 1 359 768,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 1 523 693,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 546 927,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 337 499,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 553 827,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 305 757,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 824 246,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 902 943,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 2 007 960,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 119 106,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 1 085 668,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 750 608,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:7 360 009,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:9 994 647,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:8 022 531,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:3 885 249,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:7 300 627,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:2 632 752,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 4 839 544,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 6 408 230,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 9 923 148,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 5 271 714,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2008: 5 532 608,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2007: 4 773 283,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : L.Kanani