Skip to content

"SHUSHICA" Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-05-18 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K73014802T
Administrators: Artan Dumi
Scope: Në fushën e ndërtimit, ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore deri në 5 kate dhe rikonstruksion. Ndërtime me shkalle të larte vështirësie me skelet beton arme dhe metalike mbi 8 kate, guaska, sillose, kulla etj. Objekte civile industriale turistike, bujqësore deri në 5 kate. Projektim i strukturave të zakonshme prej muraturë tullë, guri. Import-eksport dhe tregtimi me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimore, veshmbathje, materiale të ndërtimit të duraluminit, elektroshtëpiak, hidrosanitare, elektrike, elektronike. Hapje pika servisi, lavazhi, parkimi. Import-eksport makinerish e pjese këmbimi të ndryshme, auto shkollë. Tregtim pajisjesh kompjuterike, hidraulike, prodhime qeramike. Transport mallrash të të gjitha llojeve brenda dhe jashtë vendit. Transport personash brenda dhe jashtë vendit. Tregtim dhe prodhim të materialeve të ndërtimit e lendeve të para brenda dhe jashtë vendit. Tregtim të karburante të ndryshme me pakicë si dhe vajrave lubrifikante të gazit të lëngshëm për ngrohje, pajisje ngrohëse gazi si dhe mbushjen e bombolave të gazit dhe tregtimin e tyre me pakicë.
Other Trade Names: "SHUSHICA"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 20.05.2007
District: Gramsh
Country: Shqipëri
Initial Capital: 18 000 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
GRAMSH Komuna e Kushovës, Fshati Sotirë, Vilë 1 Katëshe, përballë Shkollës 9 - Vjeçare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 70 887 123,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 165 309 207,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 8 766,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:132 349 067,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 225 883 301,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015