Skip to content

"2A POWER"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-01 13:16:50
JSON

Tax Registration Number: K82312015A
Administrators: Avni Koldashi
Scope: Studim, projektim, ndërtim-montim dhe operator të energjisë elektrike, ndërtimin e hidrocentraleve të rinj. Transformim dhe shpërndarje të energjisë elektrike. Studim, projektim, nxjerrje, shfrytëzim, përpunim e tregtim mermeri dhe guri. Punime ndërtimi për projektim dhe zbatim rruge, ndërtesa publike, industriale dhe banimi. Import-eksport, tregti me shumicë dhe pakicë.
Other Trade Names: "2A POWER"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 16.01.2006
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Idriz Dollaku, Nd.148, H.1.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: -820 400,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: -17 000,00