Skip to content

ADVAISOR.C.ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-01 13:16:50
JSON

Tax Registration Number: K82313007O
Administrators: Carlo Francioni
Scope: Projektim dhe ndërtim të impianteve të prodhimit të energjisë elektrike nga burime të rinovueshme ose jo të rinovueshme.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 09.11.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Blv.Bajram Curri, Pall.Dejakati, Shk.1, Kati.2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 450 467,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 715 555,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -54 121,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -3 290 631,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 5 378 342,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 465 913,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -514 596,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: -9 789 715,00