Skip to content

SHOQËRIA KONÇENSIONARE EL-ER ENERGY (Ish EL ER ENERGY)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-03-28 07:54:00
JSON

Tax Registration Number: K87717901Q
Administrators: Gjetë Stojani
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në pune, administrimi, mirëmbajtja e Hidrocentralit Stojan dhe transferimin e tij me përfundimin e kontratës tek autoriteti kontraktues.
-------------
Kategoria: Sektori i Energjisë
-------------
Other Trade Names: EL ER ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 11/05/2007
District: Dibër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: I. Më datë 27.08.2008, me vendim te ortakut të vetëm, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë kohore të papërcaktuar.

II. Më datë 03.03.2011, me vendim të ortakut të vetëm, u riaktivizua aktiviteti i shoqërisë.

III. Më datë 28.04.2011, me vendim të ortakut të vetëm, u pezullua aktiviteti i shoqërisë për një periudhë kohore të pacaktuar.
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Burrel, Lagjia Lundre, Stojan, Mat

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala/L.Kanani