Skip to content

ALB-SALE-VLORA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-03 09:57:48
JSON

Tax Registration Number: K96914205T
Administrators: Vilson Çipi
Scope: Realizimi i projektit të konçensionit. Blerje shitje shumicë e pakicë prodhime të shoqërisë. Të kryejë çdo lloj operacioni financiar aktiv e pasiv të ndërmarrë e të zhvillojë çdo lloj aktiviteti industrial tregtar, aktivitete që konsiderohen të dobishme dhe të përshtatshme me objektin e shoqërisë. Aktivitetet e përmendura mund të kryhen në sektorin publik e privat. Aktivitete të tilla mund të kryhen drejtpërdrejtë e nëpërmjet të tretëve. Të kryejë testim te kripës së detit.
-------------
Kategoria: Zhvillim Ekonomik
-------------
Other Trade Names: ALB-SALE-VLORA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 13/07/2009
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 27 529 272,00
Shares: 100
Parent Company / Owner: HODAJ., një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 07.01.1997 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifkimi në regjistrin tregtar NIPT K26925201M, me adresë në Tiranë, Kashar, Yrshek, Autostrada Tiranë-Durrës, kilometri 5, magazinë, me administrator Aleksandër Sallata dhe Frenk Hodaj, dhe ortak te vetem Ilir Hodaj (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 04.03.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 27.03.2021, terhequr nga QKB ne daten 04.03.2023, Pronar perfitues i shoqerise me me shume se 25% te kapitalit eshte:

Vilson Çipi, shtetas shqiptar, i datelindjes 1949, pronar perfitues per 90% te pronesise pasi zoteron drejtperdrejt 90% te kapitalit te ALB-SALE-VLORA. Data e percaktimit si pronar perfitues: 14.07.2009.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Vlore, SPRINTER, Mercedes Benz, AB741GY, Bardhe
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
Vlorë, Novoselë, Skrofotinë, Godinat e Ndërmarrjes së Kripës

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 165 220 370,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 123 972 325,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 114 004 436,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 138 940 578,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 138 940 578,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 137 591 039,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 97 856 792,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 97 880 726,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 76 616 409,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 88 545 197,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 121 037 950,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 31 043 455,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 945 639,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:420 783 977,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:339 039 766,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:310 881 098,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:342 923 804,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:311 729 717,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:311 119 729,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:256 610 862,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:268 820 889,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 255 249 194,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 266 755 011,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 271 619 044,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 141 502 024,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 20 019 428,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala/L.Kanani