Skip to content

Besnik Meçi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-04-16 09:32:41
JSON

Tax Registration Number: L12407012R
Administrators:
Scope: Autoservis i pergjithshem per te gjitha llojet e markave dhe modeleve te automjeteve. Sherbime gjenerale dhe te pjeseshme, pjese kembimi per: autovetura, foristrada, furgona, autobus, kamion, autovinç, autotraktor, makineri e rende fadroma eskavator etj...tregtim me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit dhe sherbime per to si: goma, bateri.lubrifikant, AC servis (kondicionere), tregtimin e te gjitha materialeve dhe produkteve qe ofron tregu. tregtim mallra ushqimor, produkte pastrimi, paisje mekanike, didaktike, parukerie, robaqepsie, kancelarie, laboratorike, mjekesore, kite, reagente, pjese kembimi dhe aksesore per paisje mjekesore e mirembajtje per to, agjensi turistike, siguracione automjetesh etj.. tregtim i sistemeve dhe paisjeve elektronike GPS si dhe sherbimin e monitorimit te automjeteve sipas sistemeve gps. Te ushtroje veprimtari tjeter te lejuar nga ligji dhe/ose pjesemarrjen ne cdo veprimtari apo aktivitet te ligjshem. automjete te ndryshme me qira, transport te mallrave dhe udhetareve. ndertim, riparim, lyerje rikonstruksion banesash, zyrash, rrugesh, supervision, asfalt, beton e material inerte etj, Aktivitete kulturore e festive, bileta udhetimi etj. Subjekti brenda caqeve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi do te kryej cdo operacion tregtar e financiar qe lidhet drejteprerdrejte ose terthorazi me objektin etij.Tregti te te gjitha llojeve te automjeteve.
Other Trade Names: DBD GRUP
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 07.12.2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, KASHAR, Autostrada Tiranë-Durrës, Km.5,Godine nje katëshe perballe QTU-se.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 16.04.2021
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 8 918 748,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 6 712 289,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 4 829 761,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 3 995 624,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -6 368,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 324 023,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:49 476 138,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:41 062 965,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:31 522 943,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:23 541 057,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:7 999 859,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 807 200,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala