Skip to content

TOWER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-07-19 14:16:38
JSON

Tax Registration Number: L21717003H
Administrators: Irdi Kulla
Scope: Projektim, mbikëqyrje, kolaudim, vlerësim të pasurive të paluajtshme, konsulencë dhe asistencë teknike, juridike e ekonomike të projekteve, tenderave, kontratave, etj. në fushën e ndërtimit dhe infrastrukturës. Zyre ndermjetesimi pasuri te paluajtshme, konsulence juridike, dhenie, marrje me qira dhe shitje pronash, menaxhim dhe administrim pronash etj.
Other Trade Names: TOWER
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.05.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): I.2.A - Shërbime ekspertize
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake nr. 2, rruga Fadil Rada, pallati Daniela, shkalla 2, kati 3, apartamenti 9, nr.pasurie 6/544+2-P

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.07.2021
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 3 783 976,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 4 277 882,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 3 035 476,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 3 874 057,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 935 300,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 933 573,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 746 156,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 183 114,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:24 337 109,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:20 558 463,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:19 523 844,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:20 267 133,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:6 252 757,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 8 079 669,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 7 670 334,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 2 333 334,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala