Skip to content

KROI MBRET ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-12 14:15:34
JSON

Tax Registration Number: L29326401S
Administrators: Flutura Ismaili
Scope: Ndërtim-Operim dhe transferimi i hidrocentraleve Backa 1, Backa 2, Backa A, Backa B, tek Autoriteti Kontraktues ku përfshihen financimi, ndërtim vënia në punë, prodhim, furnizimi, transmetimi, shpërndarja dhe shitja e energjisë elektrike në zbatim të kontratës konçensionare nr. 1616/374 date 26-06-2012.
-------------
Kategoria: Sektori i Energjisë
-------------
Other Trade Names: KROI MBRET ENERGJI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 20/07/2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Parent Company / Owner: ALBA KONSTRUKSION, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 08.01.1994 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT J61812013R, me adresë në Tiranë, Rruga Frederik Shiroka, Pallati i ri, Shkalla B, Kati 2, me administrator Atnand Koni. Ortak te vetem te shoqerise Xhavit Ismaili (Sipas të dhënave të QKB deri në datë 12.05.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 03.07.2021, terhequr nga QKB ne daten 17.05.2022, Pronar perfitues i shoqerise me 25% te kapitalit e me teper eshte:

Xhavit Ismaili, shtetas shqiptar, i datelindjes 1959, pronar perfitues per 100% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te ALBA KONSTRUKSION. Data e percaktimit si pronar perfitues: 03.07.2021.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kryqezimi i Rrugese Liman Kaba me Prokop Mima, Rezidenca Olimpik, Shkalla nr 3, Kati 2;

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -82 992,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -122 244,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -120 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -100 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:89 388 568,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:31 007 126,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani