Skip to content

VOKOPOLA ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-11 14:45:34
JSON

Tax Registration Number: L31407010B
Administrators: Egresa Mavriqi
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve Vokopola 1 & Vokopola 2 & Vokopola 3 tek autoritet kontraktues, Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, ku përfshihet financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike. Të hartojë projektin për ndërtimin e këtyre hidrocentraleve, të lidhë kontrata sipërmarrje për zbatimin e punimeve të projektit si dhe çdo lloj kontratë tjetër me qëllim realizmin e objektit të Konçesionit të përcaktuar në kontratën e Konçesionit nr. 7 rep, nr 3, kol date 10. 01. 2013.
Other Trade Names: VOKOPOLA ENERGJI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 22.01.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Bardhok Biba, Pallati Hodaj, Apartamenti 9, përballë ish Kinema 17 Nëntori.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala