Skip to content

SEKA HYDROPOWER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-28 08:56:53
JSON

Tax Registration Number: L32116020A
Administrators: Sokol Muceku, Fabio Scuero
Scope: Financimin, projektimin, ndertimin, venien ne pune, administrimin, mirmbajtjen e centralit hidrolektrik "Seke"; prodhimin, transmetimin, shitjen dhe tregtimin e energjise elektrike te prodhuar, dhe transferimin ne perfundim te kontrates tek Autoriteti Kontraktues, ne zbatim te Kontrates se koncesionit ne formen "BOT" (ndertim - operim - transferim) per ndertimin e centralit hidroelektrik "Seke" n. 7030 Rep. n. 2134 Kol. date 12.06.2013.
Other Trade Names: SEKA HYDROPOWER
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 11.07.2013
District: Dibër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Rukaj, BRUC, Rruga Prell Energy, godinë 2 katëshe, Lagjia Neziraj, Fshati Bruç, Burrel, Bashkia Mat

Address:
Lezhe, MIRDITE, Selite, Rruga Zalli Hotaj, HEC Zais

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (23.01.2019)
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyrat financiare (2017)
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:1 321 866,00
Worked By : A.Lala