Skip to content

DIEN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-02-03 11:48:04
JSON

Tax Registration Number: L34005201V
Administrators: Dritan Muharrem Hoxha
Scope: Pastrim dhe gjelberim te hapesirave te ndryshme publike dhe urbane.Grumbullimin ,perpunimin dhe transportimin e mbeturinave te ndryshme ne hapesira publike.Gjelberimin e siperfaqeve te ndryshme publike Sherbime funerali ,mirembajtjen dhe pastrimin e varrezave.
Other Trade Names: DIEN
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05/04/2013
District: Kruje
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: 1. Kruje, Kamion tip Scania me targe AA 117 VD

2. Kruje, APV " Iveco Fiat" 150 E 18, me targe AA 561 LI

3. Kruje, APV " Mercedes Benz" 1517, me targe AA 081 GI

4. Kruje, Kamion Mercedes Benz Actros me targe AA 951 CC

5. Kruje, Kamion " Mercedes Benz " 1517, me targe AA 938 LB
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Kruje, Bashkia Kruje, zona kadastrale nr. 8621, me numër pasurie 8/323

Address:
Kruje, Lagjja Kraste, siperfaqe trualli 1800 m2 ne zonen kadastrale nr. 8622

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.02.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 5 227 212,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 4 897 205,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 5 377 566,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 747 477,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 2 195 706,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 788 337,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 469 574,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -314 973,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -33 617,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:23 941 616,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:20 007 623,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:20 455 495,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:15 714 590,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:14 821 057,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:14 663 359,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:13 924 879,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Baja