Skip to content

VALBONA ENERGY ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-13 15:37:19
JSON

Tax Registration Number: L38513301V
Administrators: Hasnie Kasneci
Scope: Ndërtimin, operimin dhe transferimin e hidrocentraleve mbi lumin Valbona, rrethi Tropojë, tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, trasmetimi, shpërndarja, shitja dhe eksportimi i energjisë elektrike, në zbatim të Kontratës Konçensionare.
Other Trade Names: VAEA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 12.11.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Papa Gjon Pali i II-të, Ndërtesa Nr. 12, Aba Business Center, Kati 14-të.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -593 531,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -10 741,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -360 797,00
Worked By : A.Lala