Skip to content

Magrip Bana
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-11-12 08:17:34
JSON

Tax Registration Number: L41702004L
Administrators:
Scope: Kanceleri. Tregtim bojra printeri, pajisje zyrash, kompjutera, printera, detergjente, etj
Other Trade Names: Max Office Kanceleri.
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 02.05.2014
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Automjet Volkswagen Caddy me targa AA 156 JI
Tirane, Automjet Volkswagen Caddy me targa AB 502 DU
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga "Don Bosko", pallati nr.9/443, kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 8 119 977,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 9 504 325,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 6 832 890,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 7 853 989,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 8 483 769,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 6 495 014,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 107 314,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:41 627 242,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:53 383 422,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:41 891 137,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:46 478 911,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:46 487 426,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:41 889 854,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 11 607 583,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : L.Kanani