Skip to content

GENTIAN SADIKU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-07-21 10:53:21
JSON

Tax Registration Number: L42314005A
Administrators:
Scope: Tregtim konfeksione te ndryshme. Import-Export, tregtim te veshmbathjeve dhe materialeve te buta sipas porosive te klientit te natyres teknike, profesionale, sportive, pune, sanitare-mjekesore, kohes se lire, shkollore, ushtarake, policore, zjarrfikese, mbrojtese dhe sigurise ne pune. Tregtim te veglave dhe artikujve sportive, materialeve promocionale, vegla pune te ndryshme dhe elektrike, pjese kembimi, materiale ndertimi, hidraulike, materiale pastrimi, kancelari. Tregtim me pakice te artikujve te ndryshem.
Other Trade Names: Joel Company
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 14/11/2014
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar YZBERISH Rruga Tom Plezha, Pallati Milo,Nr 7,zone kadastrale 3866 pasuri 298/211-N11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.07.2021
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 136 236,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 365 321,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:35 243 595,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:13 621 237,00
Worked By : A.Lala