Skip to content

Enea Mijo
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-12-28 13:27:56
JSON

Tax Registration Number: L43123601A
Administrators:
Scope: Shtypshkrime, reklama, stampime promocionale, printime ne permasa te medha , interior dizajner (arredime), dizajner, spote publicitare, skenografi, tabela elektronike, vula dixhitale biznesi, , projekte arkitektonike. Sipermarrje per dekore te ndryshme publike dhe jopublike. Stampime ne copa te ndryshme. Shitje me shumice, pakice dhe online e pajisjeve elektronike, kompjuterike dhe kancelerike. Tregtim vegla pune, materiale e pajisje farmaceutike . Ndertim dhe ndricim skene per ambjente te jashtem dhe te brendshem, sistem audio dhe foni skene, skeleri skene, ekran LEDWALL, fishekzjarre. Sipermarrje projektesh, Sherbime te lidhura ne fushen e ndertimit. Riparime ,suvatime, lyerje, shtrim pllaka dhe parkete, punime gipsi, instalime elektrike dhe hidraulike, sisteme ngrohje- ftohje, aspirime dhe montime kondicioneresh, Prodhim dhe montim mobilje, tregtim materiale drusore (dru masiv Suedez, Austriak, MDF, fiber,melamine etj..). Tregetim materiale ndertimi. Organizim eventesh (kulturore, konferenca, trainime). Organizim aktiviteti teater,kinema , filmim aktivitete rinore, party , etj.. Tregeti paisje zyre, mirmbajtje. Tregeti e veglave dhe rrobave te punes, makinerive dhe paisjeve industriale. Punime ndertimi germime ne toke dhe konstruksione metalike, qepena, dur alumini, plastike dhe ndertime fasadash. Punime ne rruge ujesjelles ndricim dhe kanalizime. Transport mallrash dhe njerezish kombetar dhe nderkombetar. Tregeti e librave dhe materialeve shkollor. Materiale higjeno sanitare, tregeti e artikujve ushqimor dhe blektorial me origjine bimore dhe shtazore dhe fruta perime. Tregetim I farave dhe fidaneve pesticideve ,inpute bujqesore, sherbime dezinfektim derisetim deratizim, dezinsektim. Sherbime pastrimi per ambjente private dhe shteterore, publike.Lavanteri tapete, rrugica, qilima, rroba etj...Veprimtari ne fushen bujqesore, blektorale, agroperpunim dhe agroturizem. Tregti dhe punime xhami. Marrje dhe dhenie me qera objektesh shteterore dhe civile. Larje automjetesh. Kamera dhe sisteme alarmi. Tregetim dhe riparim pajisje elektronike printera fotokopje kompjutera etj..Ndertim muri (beton, guri, tulle dhe blloku). Sherbim ne fushen e fasonerise, tregetim copash punime ne makineri qepese (kostume fustane, tapiceri . etj..) tregetim prodhim dhe riparim kepuce sandale etj...Fotografi filmime montazhe dhe foto-video. Punime artizanale (kanistra fshesa, costume popullore, gdhendje druri dhe guri). Tregtia e pajisjeve te kembimit te automjeteve, vajra lubrifikante bateri e sherbime servisi, xhenerike, motorrike etj. Shit-blerje e metaleve te ndryshme. Tregtim pellete dhe lende djegese per ngrohje. Tregti e produkteve kozmetike dhe parukerie.
Other Trade Names: VIZION
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 23/07/2014
District: Gjirokaster
Country: Shqiperi
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Gjirokaster, Lagjja "18 Shtatori", rruga "18 Shtatori", godine 3-kateshe, nr.28/92, kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.12.2021
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Worked By : L.Kanani