Skip to content

Florinda Çokaj
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-12-30 12:01:05
JSON

Tax Registration Number: L47011001A
Administrators: Florinda Çokaj
Scope: Tregtim artikuj te ndryshem kancelari. Materialepromocionale. Organizime te panaireve dhe eventeve te ndryshme, reklame, botime te guidave dhe te prezantimeve te enteve te ndryshme. Krijime te faqeve web. Importeksport. Prodhim dhe tregtim uniforma dhe materiale sportive.
Other Trade Names: SHKODRA DESIGN
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 11.08.2014
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Type of Ownership: Private
Male/Female: Femër
Status: Ç’regjistruar
License(s): -
Legal Cases: Ne date 31.05.2021, eshte vendosur mbyllja e aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021)
Changes
Address:

Seat:
Shkodër Lagjja Kolë Idromeno, Rruga Pedonale, nr pasurie 1/444, zona kadastrale 8593

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Worked By : I.Cara