Skip to content

SON Engineering & Construction Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-08 12:45:53
JSON

Tax Registration Number: L51424014F
Administrators: Erind Bejleri
Scope: Projektim ndertesash civile dhe industriale, projektim urban. Import-Eksport etj.
Other Trade Names: SON Engineering & Construction
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 19/02/2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 1
Child Company: Shoqeria Koncesionare Tirana 4, nje shoqeri me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 07.10.2020 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT M02219001K, me adrese ne Tirane, Rruga Murat Toptani, Objekti Nr. 3, me administrator Elti Fusha. SON Engineering & Construction shpk zoteron 1.3% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.05.2023
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Ali Spahia", nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.10.2021
Statuti i shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 2 975 782,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 10 273 241,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 22 138 251,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -3 634 340,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 6 543 141,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 23 294 720,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 13 376 166,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:138 711 730,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:97 226 289,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:83 297 286,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:36 358 491,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:35 089 965,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:63 917 179,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:16 245 900,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : L.Kanani/ A.Baja