Skip to content

Adenis Kastrati
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-19 08:19:04
JSON

Tax Registration Number: L51611004I
Administrators:
Scope: Tregtim materiale ndërtimi dhe vegla pune. Ofrim shërbimi interneti. Punime hidraulike, termoizolusese, stampim fotografish, shtypshkrime të ndryshme. Postera, reklama, stampime në bluza etj. Tregtim materiale elektronike (kompjutera, fotokopje etj.) Punime në fushën e ndërtimit. Prodhim dhe montim duralumini. Punime elektrike dhe tregtim materialesh elektrike. Suport IT, riparime kompjuterash, fotokopjesh, printerash. Tregtim materialesh higjeno sanitare. Tregtim bimë dekorative. Tregtim pjesë këmbimi për automjete të ndryshme. Tregtim materialesh kancelarike, bojra per printera, servis printerash. Tregtim i imputeve bujqesore dhe makinerive bujqesore. Tregtim pajisje mirembajtesh zyrash. Tregtim materialesh ushqimore dhe materialesh pastrimi, etj. Tregtim materiale industriale, etj. Tregtim me shumice dhe pakice materiale informatike, pajisje per IT etj. Riparim automjetesh. Tregtime dhe sherbime pajisjesh laboratorike. Sherbim printimi. Sisteme survejimi me kamera vezhgimi IP PTZ dhe analoge , sisteme alarmi dhe sisteme audio. Mirembajtje dhe realizim projekte sistemi ngrohje - ftohje me kondicionim, Chiller, Vrf, sistem ngrohje me pelet etje.
Other Trade Names: Adenis Kastrati
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 11/04/2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kamez, Bathore, Lagjja Nr. 4, Rruga Demokracia, Godina Nr. 29, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 31.07.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 20.10.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Shenimet shpjeguese te PF 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 3 732 437,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 2 500 139,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 2 712 073,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 3 216 763,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 829 483,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 829 483,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 286 645,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:64 011 543,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:50 579 918,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:49 359 701,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:36 843 864,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:29 314 783,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:29 314 783,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:8 000 000,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli