Skip to content

3POWER SHALA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-09-10 09:29:11
JSON

Tax Registration Number: L72231039A
Administrators: Ibrahim Mohamad Maki Elfaki
Scope: Ndertimin e Hidrocentralit mbi Lumin Shale, te tipit BOT, (Nderto-Opero-Transfero); Prodhim, transmetim dhe shitje te energjise elektrike te prodhuar nga HEC-i mbi Lumin Shale Shfrytezimi dhe mirembajtja e kaskades si me siper gjate periudhes koncesionare.
Other Trade Names: 3POWER SHALA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 27.10.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Irlande, Emiratet e Bashkuara Arabe, Turqi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla II, Kati IX, Zyra A2

Website:
http://3powershala.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -26 263 156,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -21 071 086,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -35 986 786,00
Worked By : A.Lala