Skip to content

SHOQËRIA KONCENSIONARE AYEN - ALB
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-12 14:27:32
JSON

Tax Registration Number: L72321029P
Administrators: Oguzhan Genç
Scope: Shoqëria Konçensionare AYEN-ALB SHA, do të ushtrojë veprimtari për zbatimin e Kontratës Konçesionare të HEC Kalivac. Shoqëria Konçesionare ka për objekt financimin, projektimin, ndërtimin, vënien në punë, administrimin, shfrytëzimin, mirëmbajtjen e hidrocentraleve dhe transferimin e tyre nga Konçensionari tek Autoriteti Kontraktues, në përputhje me këtë Kontratë Konçensioni.
-------------
Kategoria: Sektori i Energjisë
-------------
Other Trade Names: SHOQËRIA KONCENSIONARE AYEN - ALB
Legal Form: SH.A Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09/11/2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Turqi, Shqiperi
Initial Capital: 3 500 000,00
Shares: 350
Parent Company / Owner: AYEN ENERJI ANONIM SIRKETI, një shoqëri që ushtron aktivitetin e sajj sipas ligjeve të Republikës së Turqisë, e regjistruar në Regjistrin Tregtar me Vendim Gjykate të Gjykatës së Ankarasë Nr. 79297, datë 16.10.1990, me NIPT Nr. 1190045930, përfaqësuar sipas Vendimit nr. 362, datë 07.11.2017, nga Z. Fahrettin Amir Arman, lindur në Ankara (Sipas aktit të themelimit të “Shoqërisë Konçesionare Ayen – Alb” Sha, datë 09.11.2007, të dorëzuar në QKB)

FUSHA, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 18.02.1994 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT J61922018S, me adresë në Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 2, Rruga Murat Toptani, përballë Kinema Millenium, godina nr. 3, Pedonalja, me administrator dhe ortak te vetem Shkëlqim Fusha (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 05.03.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 04.04.2022, terhequr nga QKB ne daten 30.05.2022, Fahrettin Amir Arman, shtetas turk, i datelindjes 1956, mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues qe nga data 21.11.2017
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Fahrettin Amir Arman, Ayse Tuvana Aydiner Kiraç, Turgut Aydiner, Mehmet Aydiner, Ömer Ali Aydiner
Status: Aktiv
License(s): I.2.A - Shërbime ekspertize
III.7.B - Shpues profesionist për ujë
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
XII.5 - Leje mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
VII.3.A.3 - Autoshkollë për dhënien e dëshmisë së aftësisë profesionale
VII.3.A.3 - Autoshkollë për dhënien e dëshmisë së aftësisë profesionale
III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
X - Leje e integruar mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Papa Gjon Pali i II-të, ABA Business Center, Kati 6, Nr. 60

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala/L.Kanani