Skip to content

"AUTO- LB" SHPK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-10-28 14:13:29
JSON

Tax Registration Number: L77821602G
Administrators: Lavdim Hoxha
Scope: Import /eksport automjetesh të përdorura dhe shitblerjet e tyre. Dhënie automjetesh me qira.
Other Trade Names: "AUTO- LB" SHPK
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13/04/2017
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Qendër, Librazhd, Dragostunjë, Lagjja nr 1 Dragostunjë, pronë private me nr pasurie 496/6, dhe zona kadastrale nr 1527, pranë rrugës nacionale Librazhd-Korçë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.10.2021
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje per shitjen e kuotave pjesemarrese date 05.10.2017
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Worked By : A.Lala